Társadalmi felelősségvállalás

Küldetés
Mindannyian felelősek vagyunk természeti és társadalmi környezetünkért. Társadalmi felelősségvállalásunk alapgondolata, hogy a felelős gondolkodás csak szimbiózisban működik: az üzleti élet működtetésében és a környezetünkért érzett felelősségvállalásban. Az Envirotis Holding szűkebb pátriájában működik együtt partnereivel, akiket olyan ügyek, feladatok megvalósításában támogat, amelyek segítenek másoknak, hogy változtathassanak életük minőségén, tudatosabb, élhetőbb, egészségesebb életet élhessenek.
Az Envirotis Holding tulajdonosai hiszik, hogy csak az a cég lehet sikeres, amelyik aktív, elkötelezett tagja az őt körülvevő közösségnek.

Támogatási tevékenysége három területre fókuszál.

Tudatos élet
A környezet- és természetvédelem területén hosszú távú sikereket többnyire csak életmód- és szemléletváltással érhető el. Ezért támogatja a környezettudatos nevelést, illetve természeti és szociális környezetünk védelmét. A fiatalok a legnyitottabbak az új szemlélet- és életmód megismerésére, elsajátítására. Azt szeretnék, ha a fogékony, fiatal generációk olyan felnőtté válhatnának, akiknek a tudatosság és felelősség már életük szerves része. Ők tanulhatják meg igazán, hogy környezetünk olyan ajándék, amelyet meg kell őriznünk a jövőnek.

Élhető élet
Felelősséget érez azon társadalmi csoportok iránt is, amelyek szociálisan, társadalmilag vagy egészségügyi szempontból hátrányos helyzetben vannak. Az ő esetükben még fontosabb megadni az esélyt a minőségibb életre, hiszen közvetlen környezetük ezt általában már csak ritkán tudja biztosítani.

Egészséges élet
Az egészséges és minőségi élet megvalósításában a sport kihagyhatatlan. Hisszük, hogy a sport közösségformáló ereje olyan cél, amely mellé oda kell állnunk.

Az Envirotis Holding tulajdonosai abban hisznek, hogy ha egyénenként és közösségként felelősséget vállalunk egymásért és környezetünkért, akkor olyan világban élhetünk, amely mindenki számára biztosítja az alapvető jogokhoz és szükségletekhez való hozzáférést.

Az Envirotis Holding tulajdonosai és munkatársai ezért dolgoznak!