Társadalmi felelősségvállalás

Meggyőződésünk szerint cégünk társadalmi felelősségvállalása összhangban kell, hogy legyen vállalatunk tevékenységével, küldetésével, jövőképével, alapértékeivel, kiemelten a környezet és a természet védelmével. Holdingunk olyan programokat támogat elsősorban, amelyek közös cselekvésre ösztönöznek, illetve amelyek hasznát egy-egy jól körülhatárolható csoport élvezi.
Fontosnak tartjuk a helyi értékeket, hogy tegyünk azokért a közösségekért is, ahol cégeink székhelye vagy telephelye működik, vagy ahol vállalatcsoportunk egy projekt részeként akár időszakosan tevékenykedik.

Támogatjuk tehát a környezet- és természetvédelmet, a helyi lakókörnyezet állapotának, élhetőségének javítását, az óvodai vagy általános iskolai környezettudatosságra nevelő programokat.

Kiemelt, büszke támogatói vagyunk a Tatai Vadlúd Sokadalomnak, ennek a több mint 18 éve alkalomról alkalomra fejlődő, színvonalas természet- és környezettudatos rendezvénynek, amely úgy tud helyinek megmaradni, hogy az egész ország madárszerető közösségét megmozgatja, sőt külföldről is egyre többeket vonz.

Szakmánk színvonalának fejlesztése alapvető érdekünk, ezért támogatjuk a kármentesítés és ártalmatlanítás oktatását, a szakmával kapcsolatos szakokat működtető egyetemeket, magát a szakirányú képzést, valamint az ilyen képzésben részt vevő hallgatókat.

A cégcsoport saját hétköznapi működése során is környezettudatosságra törekszik. A szelektív hulladékgyűjtéssel, a károsanyag-kibocsátás mérséklésével, a racionális elektromosenergia-használattal, víztakarékos berendezések üzembe helyezésével, a takarékos anyagfelhasználással és a papírfelhasználás optimalizálásával törekszünk a környezeti terhek csökkentésére.